Herkomst en ons doel

Over Ons

Lucas van de Graaf ”Dromen en ideeën zien ontaarden in realistische plannen; daar kom ik elke dag graag mijn bed voor uit”

ik ben lucas van de graaf

Eigenaar Aciric

“Na zeven enerverende studiejaren kwam ik terecht bij een internationaal accountantskantoor in de Randstad. Elke dag strak in het pak, hard werken en een dik salaris. Vaktechnisch heel leerzaam, maar ik miste het verhaal achter de cliënt of het bedrijf. En ik miste het Brabantse… Dus keerde ik terug naar mijn roots en stapte bij Aciric over op het MKB.

Van fiscaal advies aan internationale ondernemingen, naar het verwerken van de boekhouding van een kapsalon. Toch voelde dit voor mij niet als een stap terug, maar juist als een stap vooruit. Want: zoveel leuker! Betrokken mogen zijn bij het product, bij de ideeën en de beslissingen die genomen worden. Hulp bieden in welke vorm dan ook; precies dat maakt ons werk zo mooi en interessant.

Het gevoel dat je onderdeel bent van een bedrijf, ondernemers bijstaan op weg naar een zelfstandig zakelijk bestaan. Dromen en ideeën zien ontaarden in realistische plannen; daar kom ik elke dag graag mijn bed voor uit.”

Lucas van de Graaf

Lucas van de Graaf   06-44517967  lucas@aciric.nl

Reviews

Referenties

 

Lucas heeft mij als start-up voorzien van zeer goed advies en het administratie-proces dusdanig ingericht dat het voor mij makkelijk is om focus te houden op de commercie!
Daarnaast is zijn persoonlijke betrokkenheid groot, wat ik als zeer prettig ervaar.

Gijs Pigmans van Dynavolt Europe BV

Al meer dan 10 jaar is Aciric mijn financiële partner. In die periode hebben ze me bijgestaan in de dagdagelijkse financiële uitdagingen, opzetten en verkoop verschillende bedrijven. Daarnaast heeft het advies me geholpen om te komen waar ik nu sta.

Niels van den Brandt van Debitroom BV

Praktijkverhaal achter een cliënt

Na jarenlang hard werken in loondienst besloot Sarah haar droom na te jagen en een eigen bakkerij te openen. Met haar passie voor bakken en haar unieke recepten wist ze al snel een loyale klantenkring op te bouwen. Echter, terwijl haar bedrijf groeide, merkte Sarah dat ze steeds meer tijd kwijt was aan administratieve taken en dat het steeds moeilijker werd om het overzicht te bewaren.

Op een dag raadde een vriendin haar aan om contact op te nemen met administratiekantoor Aciric van Lucas van de Graaf dat gespecialiseerd is in het helpen van kleine ondernemers zoals zij. Sarah besloot het advies op te volgen en maakte een afspraak met het kantoor.

Al snel ontmoette Sarah de teamleden van het administratiekantoor Aciric van Lucas van de Graaf. Lucas van de Graaf luisterde aandachtig naar Sarah’s verhaal en haar zakelijke doelen. Hij begreep de uitdagingen waar Sarah voor stond en stelde een op maat gemaakt plan voor om haar te helpen haar financiële doelstellingen te bereiken.

Het administratiekantoor begon met het voeren van de boekhouding van Sarah’s bakkerij, waardoor zij zich kon concentreren op het leveren van hoogwaardige producten en het bedienen van haar klanten. Ze kreeg regelmatig updates over haar financiële situatie en advies over hoe ze kosten kon besparen en haar winstgevendheid kon verhogen.

Dankzij het advies en de ondersteuning van het administratiekantoor Aciric van Lucas van de Graaf kon Sarah haar bedrijf laten groeien en uitbreiden. Ze opende een tweede locatie en begon zelfs te denken aan verdere expansie. Het administratiekantoor bleef haar tijdens elke stap van haar reis begeleiden, waardoor Sarah zich gesteund en zeker voelde in haar zakelijke beslissingen.

Uiteindelijk groeide Sarah’s bakkerij uit tot een bloeiend bedrijf dat bekend stond om zijn heerlijke broden en gebak. Sarah was dankbaar voor de rol die het administratiekantoor van Lucas van de Graaf had gespeeld bij haar succes en beschouwde hen als een waardevolle partner in haar zakelijke reis.

Dit verhaal illustreert hoe ons administratiekantoor een cruciale rol kan spelen in het succes van een kleine ondernemer door advies en ondersteuning te bieden bij financiële en administratieve zaken.

Bent u op zoek naar een boekhouder in uw regio die u financieel ontzorgt en uw boekhouding uit handen neemt? Een boekhouder die werkt tegen een vaste prijs met een abonnement? Dan bent u bij de Aciric boekhouder in Berkel-Enschot aan het juiste adres.

Bel ons op 013-2062438
of mail naar info@aciric.nl

Social Media

Let's stay connected
volg ons op social media

Nieuwsbrief

We delen graag alle tips en tricks met je!