Over Ons

”Dromen en ideeën zien ontaarden in realistische plannen; daar kom ik elke dag graag mijn bed voor uit”

ik ben lucas

Eigenaar Aciric

“Na zeven enerverende studiejaren kwam ik terecht bij een internationaal accountantskantoor in de Randstad. Elke dag strak in het pak, hard werken en een dik salaris. Vaktechnisch heel leerzaam, maar ik miste het verhaal achter de cliënt of het bedrijf. En ik miste het Brabantse… Dus keerde ik terug naar mijn roots en stapte bij Aciric over op het MKB. Van fiscaal advies aan internationale ondernemingen, naar het verwerken van de boekhouding van een kapsalon. Toch voelde dit voor mij niet als een stap terug, maar juist als een stap vooruit. Want: zoveel leuker! Betrokken mogen zijn bij het product, bij de ideeën en de beslissingen die genomen worden. Hulp bieden in welke vorm dan ook; precies dat maakt ons werk zo mooi en interessant. Het gevoel dat je onderdeel bent van een bedrijf, ondernemers bijstaan op weg naar een zelfstandig zakelijk bestaan. Dromen en ideeën zien ontaarden in realistische plannen; daar kom ik elke dag graag mijn bed voor uit.”

Lucas van de Graaf   06-44517967  lucas@aciric.nl

Reviews

Referenties

 

Lucas heeft mij als start-up voorzien van zeer goed advies en het administratie-proces dusdanig ingericht dat het voor mij makkelijk is om focus te houden op de commercie!
Daarnaast is zijn persoonlijke betrokkenheid groot, wat ik als zeer prettig ervaar.

Gijs Pigmans van Dynavolt Europe BV

Al meer dan 10 jaar is Aciric mijn financiële partner. In die periode hebben ze me bijgestaan in de dagdagelijkse financiële uitdagingen, opzetten en verkoop verschillende bedrijven. Daarnaast heeft het advies me geholpen om te komen waar ik nu sta.

Niels van den Brandt van Debitroom BV

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal achter de cijfers: Neem contact op.

Bel ons op 013-2062438
of mail naar info@aciric.nl

Social Media

Let's stay connected
volg ons op social media

Nieuwsbrief

We delen graag alle tips en tricks met je!