DIENSTEN VAN ACIRIC FINANCIEEL REALISTEN

Aciric hanteert voor haar klanten een voordelige abonnementsservice. Dan betaal je per maand een vooraf afgesproken bedrag. Makkelijk, voordelig en zo weet u vóóraf wat de kosten zijn voor de afhandeling van uw administratie en kom je achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

JAARREKENING

De jaarrekening is een financieel eindverslag van je onderneming dat je elk jaar laat opstellen. Een jaarrekening is een overzicht van de financiële situatie van je onderneming van het afgelopen boekjaar. De jaarrekening sluit aan op je administratie en die sluit weer aan op boekstukken zoals bonnen, facturen en bankafschriften.

SALARISADMINISTRATIE

Als bedrijf met personeel betaal je doorgaans elke maand alle salarissen en dien je de belastingdienst te betalen. Voor heel veel bedrijven is dit verreweg de grootste maandelijkse uitgave. Daarom is het dus ook ontzettend belangrijk dat de berekening van de salarissen goed gebeurt. Toch is salarisverwerking één van de meest saaie en moeilijkste dingen voor jou als werkgever. Aciric kan dit voor je bedrijf uit handen nemen.

ADVIES

Als ondernemer kom je voor tal van vraagstukken te staan. Je vraagt je misschien af of je bedrijfsvoering wel effectief is. Of je financiering optimaal is. Hoe je over meer stuurinformatie kunt beschikken. Misschien is je bedrijf nog in de opstartfase of ben je volop aan het groeien. Misschien ben je toe aan consolidatie, reorganisatie of overdracht. Eén ding is zeker: je kan altijd terugvallen op de ondersteuning van de specialisten van Aciric.

BOEKHOUDING

Je moet je financiële huishouding van je onderneming kunnen verantwoorden aan de Belastingdienst. Als ondernemer ben je wettelijk verplicht een goede boekhouding bij te houden. Een boekhouding voeren is het bijhouden van de in een onderneming verkregen ontvangsten en gedane uitgaven. Aciric kan dit geheel uit handen nemen en de boekhouding van uw bedrijf uitvoeren. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

ACCOUNTANCY

Onze accountant controleert de boekhouding en de financiële administratie van een bedrijf of instelling. Hierbij hoort ook de jaarrekening. Doel van de accountantscontrole van een jaarrekening is het verschaffen van zekerheid over de getrouwheid ervan, zodat het management, CEO, aandeelhouders, banken, beleggers etc. de jaarrekening kunnen gebruiken voor hun beslissingen.

OVERNAMES

Een bedrijf overnemen biedt voordelen ten opzichte van het zelf starten van een bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat de overlevingskans bij een bedrijfsovername groter is dan bij het starten van een nieuw bedrijf. U bent vaak direct verzekerd van een inkomen, klantenbestand, naamsbekendheid en bedrijfspand. Maar er komt veel bij kijken. Aciric kan u hierbij helpen. Meer weten neem dan contact met ons op.

UW ADMINISTRATIE IN EEN ABONNEMENT

Aciric Financieel Realisten werkt met abonnementen. Dit betekent dat u een vast bedrag per maand betaald voor het verwerken van uw administratie. Van het verwerken van uw facturen tot aan het opstellen van uw jaarrekening en het indienen van uw aangiften. Geen onverwachte hoge facturen, geen afrekeningen en geen voorschotten waarbij je achteraf alsnog kunt betalen.

Aciric Financieel Realisten werkt al 20 jaar met abonnementen en onze cliënten ervaren dit als zeer prettig en rustgevend. Maak gebruik van onze

Offerte

Met behulp van het beantwoorden van een paar vragen, sturen wij u direct een offerte. Geheel vrijblijvend. Alleen een emailadres is nodig zodat we de offerte naar u toe kunnen sturen. Uiteraard kunt u ons ook bellen, mailen of appen.

Heeft u interesse in een vrijblijvend advies? Neem dan contact op met Lucas van de Graaf / 06-44517967