Administratie- en Advieskantoor Aciric fungeert al ruim twintig jaar als financiële sparringpartner voor MKB-ondernemers.

Wij zijn gespecialiseerd in administratie, belastingaangifte en ondersteunen onze cliënten zakelijk gezien op elk mogelijke manier. Als het om cijfers gaat, willen wij de eerste zijn. En de beste. Daarom werken wij met geautomatiseerde systemen. Zo blijven we up-to-date en hebben onze cliënten altijd en overal actueel inzicht in hun cijfers. Het grootste deel van ons klantenbestand komt uit de regio Tilburg- ’s Hertogen Bosch. Die Brabantse inslag vind je ook terug in onze bedrijfsvoering. No-nonsense, oprecht en betrokken. Wij zijn een platte organisatie, waar iedereen zichzelf mag zijn en waar we geïnteresseerd zijn in iemands drijfveren en ambities. Zowel als het gaat om onze cliënten, als om onze collega’s. 

Spreekt onze bedrijfsfilosofie jou aan? En ben jij zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Gedij jij goed in een informele organisatie? Heb je basiskennis van MKB-boekhouden? Ben jij dol op cijfertjes en heb je gevoel voor automatiseren? Kun je een eigen klantenbestand bedienen en ben je op zoek naar een baan vanuit huis waarbij je zelf je uren mag indelen?

Dan ben jij misschien wel precies diegene die wij zoeken!

Bekijk onze vacatures HIER