TEAM VAN ACIRIC

“Het team van Aciric Financieel Realisten wordt aangevoerd door Tini van Gelder en Lucas van de Graaf. Al bijna 10 jaar zijn zij beide werkzaam bij Aciric en hebben door de jaren heen veel zien veranderen binnen de accountantswereld.

Beide heren zijn ervan overtuigd dat het ambacht van de accountant er eentje is die aan verandering toe is. Cliënten willen proactief worden benaderd, snel inzicht hebben in cijfers en een adviseur die bereikbaar is. En dit alles tegen een aanvaardbaar tarief. Om dit te kunnen bereiken was digitale vooruitgang noodzakelijk en de flexibiliteit om je onderneming snel aan te passen. En dit is de heren gelukt. Het geeft hen de mogelijkheid om te doen waar ze goed in zijn: het oplossen van problemen. Uiteraard op financieel en fiscaal gebied. Maar mocht een ondernemer met een ander probleem zitten dan helpt Aciric waar het kan. Het netwerk is zo groot dat ze voor ieder probleem een oplossing hebben. Is het niet binnen het kantoor van Aciric dan zoeken ze het daarbuiten. De beste specialisten zitten vaak niet onder één dak leert de ervaring.

Zo ook de verwerking van uw boekhouding. Het verwerken van administraties wordt door de meeste kantoren al digitaal ondersteund. Aciric is van mening dat dit proces nog verder kan gaan. Verder en betaalbaar.

In samenwerking met onze softwarepartners is het gelukt om boekhouding, tussentijdse cijfers en jaarrekeningen volledig geautomatiseerd op te leveren. Snel, betrouwbaar en bovendien tegen een juist tarief. Uiteraard hebben we specialisten in huis die de controle en kwaliteit van de cijfers waarborgen. Er gaan geen jaarstukken de deur uit zonder onze goedkeuring.

Wilt u kennismaken met ons kantoor of wilt u meer weten over de heren Tini van Gelder en/of Lucas van de Graaf? Lees hieronder hun verhaal.

TINI VAN GELDER

LUCAS VAN DE GRAAF